Om oss

Mitt navn er Sonja Midtlien. Jeg er født i 1968 og har hatt katter siden jeg var tenåring.

Pr i dag har jeg to katter, Småkatt født i 2006 og Mex født i 2007. Begge er skilpaddefargede hunnkatter og begge kommer fra omplassering. Småkatt er omplassert først gjennom Redd Dyra avd. Telemark og deretter privat, hun kom til meg da hun var to år. Mex kom til meg i jula 2015 via Dyrenes hus. Det sies at skilpaddekatter er sære og vriene og ha med å gjøre. For å si det kort; Småkatt bekrefter regelen og Mex er unntaket!

Det siste året har jeg vært engasjert som frivillig steller hosDyrebeskyttelsen Oslo og omegn på kattehuset deres her i Asker.
Det er ikke for ingenting at jeg har skilt med teksten “Crazy cat lady” hengende på veggen hjemme! 🙂
Utenom interessen for katter er jeg en habil hobbymusiker, spiller både trekkspill og keyboards, alene og i orkestre. Kattene deler nok ikke musikkinteressen min i like stor grad, jeg tror de synes at hodetelefoner  for mennesker er en fin oppfinnelse.


Min daglige jobb er å være instruktør i vannaerobic for overvektige, jeg driver XLpluss med egne kurs i Asker og Bærum. Ellers er jeg hekta på sykling, sparkturer på vinteren og er stadig ute med gåstaver.
Noen kjenner meg kanskje fra stoffskifterelaterte saker. Jeg er fremdeles engasjert i den saken og er aktiv i en gruppe på Facebook.